Különleges fogások a nagyvilágból I. rész

fegyverek

Most kezdenéd a mágneshorgászatot vagy már egy ideje űzöd ezt a hobbit, viszont még nem jött a nagy áttörés, a kincs, a nagy fogás? Mint bármi másnál, így a mágneshorgászatnál is fontos a türelem, a kitartás és a kellő energia befektetés. Viszont a legtöbb más kikapcsolódási lehetőséghez képest, a mágneshorgászatnak van egy nagyon vonzó egyedi tulajdonsága. Az pedig a váratlan meglepetés, a bármikor előbukkanó kincs, jutalom, sokszor kiszámíthatatlan mi tapad a horgászmágnesedre.

Hoztunk is most néhány külföldi példát, amikor a mágneshorgász jókor volt jó helyen és ami még fontosabb, elsőként pásztázta végig az adott helyet. Mert hisz tudjuk; a horgászattal szemben a mágnesezésnél egy adott pontra nem fog egyhamar „odaúszni”  újra egy izgalmas széf vagy bicikli, esetleg világháborús relikvia, így a folyamatos új lelőhelyek felkutatása épp olyan izgalmas, mint maga a mágnesezés.

Na akkor gyerünk, nézzünk meg pár nemzetközi példát, mit sikerült kifogniuk másoknak a mágnespecázással.

Amsterdam-ban elég sok mindent dobálhatnak be az emberek a vízbe, úgyanis jó pár videó szól arról, mennyi cuccot halásznak ki a mágnesezők a csatornákból. Itt erre egy jó példa, milyen eredménnyel zárult ez az egy délelőttös mágnesezés.

Ebben a videóban az előzőben is szereplő gárda minden nagyzolás nélkül egy komplett járműparkkal lett gazdagabb a városi folyó mentén való hétvégi mágnesezgetés során. Te is örülnél egy ilyen fogásnak?

Ezek a fiatalok sem panaszkodhatnak! Valószínűleg ők a történelem útján vágtak neki a kutatásnak és egy jó „zsíros” lelőhelyre bukkantak, a második világháború egyik sűrűn „látogatott” helyét sikerült letapogatniuk. Csekkold miket fogtak!

A végéra hagytunk egy másik különleges fogást, ami láttán tuti elkezdenél örömödben ugrálni, mert hát na… Tuti nem úszkál túl sok ilyen cucc a vizekben.

Ha pedig nem volt még elég a mágneshorgászok fogásai nézegetéséből, itt egy 15 perces válogatás videó mindenféle durva tárgy kifogásáról. Jó szórakozást és amennyiben kedvet kaptál te is egy jó kis mágnesezéshez, de még híján van pár dolog a horgászmágnes felszerelésedből, kattints ide és találd meg a neked való dolgokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.